11 Mart 2014 Salı

Seks Hayatını Canlandıran Yiyecekler

cift iliski seks 450

Yediğimiz besinlerin sağlıklı bir cinsel hayat için son derece önem taşıdığını biliyor muydunuz?
Partnerinizle olan uyumunuz sağlıklı bir seks hayatının olmazsa olmazlarındandır. Ancak, bazı yiyecekler ilişkinizi canlandırmaya ve tutkununuzun artmasına yardımda bulunuyor. İşte o yiyecekler...
Ispanak ve kabak çekirdeği:
Kabak çekirdeği ve ıspanak çinko yönünden zengin besinlerdir. Çinko, libido seviyesinin ve testoteron hormonunun artmasına yardımda bulunur. Ispanak ve kabak çekirdeğini gün içinde salatalarınıza ekleyerek tüketebilirsiniz.
Ispanak ve kabak çekirdeğinin yanı sıra çikolata, yerfıstığı, istiridye ve yengeç de yüksek oranda çinko içerir ve libidonuzu yükseltir.
avkado 450
Avokado ve domates:
Yüksek bir folik asit kaynağı olan avokado, hem erkekler de hem de kadınlarda uyarılmayı tetiklemesi ile bilinir. Vücudun enerji seviyesini yükselten bu meyve, uzun seks geceleri arzulayanlar için birebir.
Domates ise içeriğindeki likopen adlı antioksidan sayesinde prostat kanserine karşı vücudu koruyor.
cikolata 450
Çikolata:
Bir çeşit mutluluk kaynağı olan çikolatanın seks hayatını da canlandırdığını biliyor muydunuz? Çikolata, yüksek oranda antioksidan içerir ve kalp hastalıklarına yakalanma riskini düşürür. Vücuda enerji de veren çikolata, seks sırasında dayanıklılığı ve hazzı artırır.
incir 450
İncir:
B1, B2 ve folik asit kaynağı olan incir, aynı zamanda yüksek oranda lif içerir. Kalp sağlığını koruyan bu mucizevi meyve, mükemmel bir afrodizyak kaynağıdır.
greyfurt 450
Greyfurt:
Greyfurt, güçlü bir antioksidan kaynağı olmasının yanı sıra, C vitamini ve folik asit zenginidir. Greyfurtun içeriğindeki bu önemli değerler erkeklerin üreme sağlığı için son drece faydalıdır. Yaptığınız salatalara bolca limon, greyfurt ve portakal gibi narenciye meyveler ekleyebilirsiniz.
badem 450
Badem:
Cinsel sağlık için son derece önemli olan demir, selenyum ve E vitamini içeren badem, libidonun yükselmesine, cinsel isteğin ve tutkunun artmasına yardımda bulunur.

Share this

0 Comment to "Seks Hayatını Canlandıran Yiyecekler"

Yorum Gönder