10 Mart 2014 Pazartesi

Başbakan ve Ferit Şahenk'e Ait Olduğu İddia Edilen Ses Kaydı

Alo FatihErdoğan Demirören'e ait ses kayıtlarının ardından bu defa da Ferit Şahenk'e ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı internete düştü. Yeni ses kaydında Başbakan'ın medya patronu Ferit Şahenk'e talimat verdiği öne sürüldü.
ŞAHENK'E ŞİKAYET: YİĞİT'E OLUMLU DÖNÜŞ OLMAMIŞ
Doğuş Yayın Grubu'nun patronu Ferit Şahenk'i arayan Başbakan Erdoğan olduğu iddia edilen kişi, kanal yöneticilerinin Yiğit Bulut'u NTV'ye çıkarmak istemediğini söylüyor. Şahenk'e bu konuda sitem eden Başbakan olduğu iddia edilen kişi, kanaldan görüştükleri arkadaşları Şahenk olduğu iddia edilen kişiye şikayet ediyor. "Bizim Yalçın'la görüşebilirler. Yiğit kendi görüşmüş programa çıkmak için olumlu dönüş olmamış" diyor. Başbakan olduğu iddia edilen kişi Şahenk'e durumun Gezi olaylarının farklı bir boyutu olduğunu, ülkeye yönelik ciddi bir operasyon olduğunu söyleyerek çalışanlarında omurgalı tipler olması gerektiğini belirtiyor.
"BİZ YALÇIN AKDOĞAN'LA ORGANİZE EDELİM"
Başbakan olduğu iddia edilen kişi konuşmasının devamında, Yiğit Bulut'un hazırlıklarından dolayı ekrana çıkmasının iyi olacağını, bu konuyu Yalçın Akdoğan'ın konuştuğunu ancak çalışanların yapılan yayınlardan dolayı şuan baskı altında olduklarını söyleyerek konuya sıcak bakmadıklarını söylüyor. Bu konuşma üzerineFerit Şahenk'e ait olduğu iddia edilen ses, Başbakan olduğu iddia edilen sese "İzin verirseniz bu konuyu Yalçın Akdoğan'la organize edelim" diyor.
ŞAHENK'İN ARDINDAN DANIŞMANLA DEĞERLENDİRME
Aynı ses kaydında yer alan 2. görüşme iddiaya göre; Başbakan ile danışmanıYalçın Akdoğan arasında geçiyor. Başbakan olduğu iddia edilen kişi Akdoğan olduğu iddia edilen kişiye NTV'de kiminle temas halinde olunacağını soruyor. Bu soru karşısında Akdoğan olduğu iddia edilen kişi, NTV'de yetkili bir isimle görüştüğünü ve o yetkili isimin yapılan yayınlardan dolayı izleyecilerden çok tepki aldıklarını söyleyerek kendilerini savunduklarını anlatıyor.
"ŞAHENK'İ ARAYACAĞIM"
Akdoğan olduğu iddia edilen edilen kişi, Demirören grubunu örnek göstererek, "Onlar da Demirören Grubu gibi iyi yayın yaptıklarını düşünüyorlar." diyor. Akdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses konuşmanın devamında, Yıldırım Bey dediği kişinin randevu istediğini ancak kendisinin randevu vermediğini ve iyi yayın yaptıklarını düşündüklerini anlatıyor. Ses kaydına göre Akdoğan aksine kendilerinin onlara kızgın olduğunu söylediğini belirtiyor. Başbakan olduğu iddia edilen kişi deFerit Şahenk'i arayacağını ve ona gerekeni söyleyeceğini belirtiyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Habertürk'ten Fatih Saraç'la ardından da Vatan ve Milliyet gazetelerinin sahibi Erdoğan Demirören'i ağlattığı ses kayıtlarının sızdırıldığı iddia edilmişti.

Share this

0 Comment to "Başbakan ve Ferit Şahenk'e Ait Olduğu İddia Edilen Ses Kaydı"

Yorum Gönder